Glas Javnosti

VELJU NEVOLJU ODALA JEDNA FOTOGRAFIJA: Krio se "Deda Mrazovoj" kućici, poznato ko je otkrio štek!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Krtica iz policije otkrila Velji Nevolji da je razotkrivena vikendica u blizini Loznice koju je planirao za skrovište

Istražitelji su danima pretresali "Deda Mrazovu kućicu" u mestu Tršić kod Loznice danima nakon hapšenja Velje Nevolje i Branka Miljkovića u februaru prošle godine koja je trebalo da bude tajno skrovište od policije. U toj kući je zloglasna ekipa planirala i da se krije od suprostavljene kriminalne grupe.

Kako pišu mediji, Velja Nevolja je pred samo hapšenje sa decom i suprugom Bojanom boravio u toj kući Tršiću a hranu i potrepštine im je dostavljao Vlado Georgiev i Slađana Sekulić, bračni par iz Loznice. 

Hapšenje na beogradskom aerodromu bilo je ključni momenat, naime po povratku u Srbiju krajem januara poršle godine, policija je na aerodromu "Nikola Tesla" privela Belivuka i Miljkovića, kao i pripadnike njihove grupe, koji su se vraćali iz posete ozloglašenom Zviceru.


Prema rečima izvora iz policije, nakon privođenja, njima su oduzeti mobilni telefoni i tako je otkriven trag koji je vodio upravo ka toj kući. Belivukova supruga je slala slike kuće, selfije i tačnu lokaciju majci i sestri.

Izvor otkriva i da je Belivuk s porodicom upravo u toj kućici dočekao poslednju Novu godinu na slobodi.

Ključni momenat bio je hapšenje na beogradskom aerodromu posle povratka iz Tivta, gde su bili gosti Radoja Zvicera. Tada je, podsetimo, crnogorska policija sprečila ubistvo Belivuka i Miljkovića na tivatskom aerodromu.

BONUS VIDEO: NE UMIREMO OD STAROSTI VEĆ NAS JEDU PARAZITI

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR