Glas Javnosti

Veljko Belivuk izvređao svedoke-saradnike u sudnici, stražari se nisu odvajali od njega

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pripremno ročište u postupku protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića juče je odloženo, a pred Specijalnim Sudom u Beogradu vladalo je višečasovno "vanredno stanje" , a jake mere obezbeđenja bile su i u samoj sudnici.

Odbrana je na početku pripremnog ročišta zatražila izuzeće sudskog veća koje treba da sudi kriminalnoj grupi optuženoj za pet brutalnih ubistava, trgovinu drogom, ilegalno oruže, otmice i silovanje, kao i tužioca.

- Belivuk, Miljković i pripadnici njihovog klana sedeli su u boksu za optužene, a svedoci-saradnici Bojan Hrvatin i Nikola Spasojević sedeli su odvojedno od njih. Naime, nisu bili u boksu za okrivljene, nego u drugom delu sudnice - kaže sagovornik i dodaje:


- U sudnici je bilo pojačano obezbeđenje. Veljko Belivuk, od koga se stražari nisu odvajali, navodno se po ulasku u sudnicu okrenuo ka Hrvatinu i Spasojeviću i dobacio im da su "p*čke", verovatno aludirajući na to što su s tužilaštvom sklopili sporazume o svedočenju i pristali da za manju kaznu otkriju sva zlodela koja je ova kriminalna grupa, kako se sumnja, počinila, piše Kurir.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR