Glas Javnosti

Velja Nevolja lično macolom MRVIO KOSTI Goranu Mihajloviću pošto su ga spalili na lomači

Hronika
Autor: Glas javnosti

Veljko Belivuk, vođa najmonstruoznijeg klana na ovim prostorima, koji je u pritvoru već punih godinu dana, lično je macolom mrvio kosti Gorana Mihajlovića (22), jedne od žrtava ove kriminalne grupe!

Mihajlović je nestao 1. aprila 2019. Skoro tri godine kasnije, istražitelji su uspeli da reše i ovaj nestanak.
Kako se navodi u naredbi za sprovođenje istrage, klan Belivuk-Miljković oteo je Mihajlovića 1. aprila 2019, odveli su ga u Ritopek, mučili i otrovali, pa potom prevezli u vikendicu u Surduku.

- Ubistvo Gorana Mihajlovića očigledno je bilo prekretnica u sistemu rada klana, ali je, kao i sva kasnija, monstruozno. Naime, utvrđeno je da su telo mladića kamionom iz Ritopeka prevezli u Surduk, a potom ga tamo spalili na lomači napravljenoj od 40 kilograma ćumura i automobilskih guma - priča izvor.
- Pošto telo nije potpuno sagorelo, Belivuk je navodno uzeo macolu, koju je prethodno po njegovim instrukcijama nabavio Nikola Spasojević, pa je lično udarao i sitnio kosti pokojnog Mihajlovića, piše Kurir.
Podsetimo, Tužilaštvo za organizovani kriminal 2. februara pokrenulo je novu istragu protiv Belivuka i joštrojice osumnjičenih za ubistvo Gorana Mihajlovića, 1.aprila 2019.

BONUS VIDEO Ulične tuče sa kraljem Novog Beograda Žoržom Stankovićem


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR