Glas Javnosti

VELIKI PREOKRET, PROVALJENI MATEJEVI DRUGOVI! Pronađen SPID u kombiju i smeštaju

Hronika
Autor: Glas javnosti

U kombiju i apartmanu mladića iz Splita, čiji prijatelj Matej Periš je nestao 31. decembra, pronađeni su opijati, odnosno spid.

Predsjednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović je javnosti objavio još detalja slučaja nestalog Splićanina, koji se odnose na informacije i ispitivanje Periševih prijatelja.

Mnogi kriminolozi, kao i javnost su dio krivice prebacivali na prijatelje Mateja Periša zbog toga što njegov nestanak nisu prijavili odmah, sumnjajući da je razlog korištenje nedozvoljenih sredstava. Što se detaljnim ispitivanjem ispostavilo kao tačno.

Mladići su prema njegovim rečima konzumirali opijate od kojih je najopasniji narkotik "spid".

- Možete misliti kako je to uticalo na njihova tela. Alkohol plus narkotici. Matej je negde oko 1.40 ustao od stola i naglo izašao napolje. Činjenica je da su njegovi drugovi skoro sat vremena kasnije primetili da ga nema. Nestanak su prijavili sutradan popodne - otkriva Mijailović.

Naglašava da je policija od starta od njih dobijala rezervisane informacije.

- Nisu spominjali opijate, jer Matejevog oca poznaju i vole, a on čovek nije znao da mu sin konzumira drogu. Međutim, mi smo našli tragove u kombiju u kojem su došli iz Hrvatske i u smeštaju u Beogradu. Konzumirali su drogu. Najverovatnije svih sedmorica. Tu drogu su doneli sa sobom - navodi Mijailović.

BONUS VIDEO: Jednostavne cake da se ne ugojite tokom praznika…

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR