Glas Javnosti

VATROGASCI PRONAŠLI TINEJDŽERKE U ŠUMI: Blicevima sa telefona navodile SPASIOCE!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Pripadnici Vatrogasno-spasilačkih jedinica uz pomoć niške policije pronašli su tinejdžerke koje su zalutale u sredu uveče na vidikovcu iznad Niške Banje.

One su zalutale svega nekoliko kilometara daleko od banje, u području brda Koritnjak, ali strma staza i loš put uplašile su devojčice koje dalje nisu mogle same.

Ispostavilo se da su deca samo kilometar od hotela "Zelengora", ali da je zbog karakteristika terena, do njih bilo veoma teško doći.

- To područje je veoma strmo a kretanje otežava i to što je zemljana površina prekrivena lišćem i prašinom pa je bilo veoma klizavo. One su se popele na tu liticu i više nisu mogle ni gore niti dole. Dozivali smo ih, a one su uključivale bliceve na telefonima što nam je omogućilo da ih lociramo - priča Milan Đorđević, vođa Vatrogasno-spasilačkog odeljenja.

 

- Dao sam im broj mog mobilnog telefona i rekao im da mi pošalju lokaciju, one su iskoristile Gugl aplikaciju, šerovale je i poslale mi link pa smo odmah krenuli ka Niškoj Banji, rekao je Đorđević.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR