Glas Javnosti

VALJEVCI OGORČENI: Predsednik suda u pet ujutru PIJAN pokušavao silom da uđe u stan bivše partnerke i dobio zabranu prilaska!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Bremenito pravosuđe u Valjevu, koje se još oporavlja od afere da se četiri godine čekalo na potvrdu optužnice protiv gradskih čelnika osumnjičenih za zloupotrebe položaja, potresa novi skandal.

Naime, protiv predsednika Prekršajnog suda u Valjevu sudije Z. S. je zbog psihičkog nasilja nad bivšom emotivnom partnerkom, izrečena  hitna mera privremene zabrane prilaska u trajanju, koju je tamošnji Osnovni sud, sa 48 sati, produžio na još 30 dana.

Građani Valjeva su, kao javlja novinarski izvor Glasa javnosti, ogorčeni na ovakvo ponašanje čelnika tako važne pravosudne institucije u gradu na Kolubari. Znaju jako dobro ko je on, kao što se lako na internet pretraživaču  može saznati identitet pomenutog  Z.S, kako ga u informaciji, na zahtev kolega iz Kolubarske. rs, pominje Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu, čime se i zvanično potvrđuje ovaj novi skandal u valjevskom pravosuđu.

U pomenutoj informaciji Osnovnog javnog tužilašta u Valjevu se još navodi:

-Policijska uprava Valjevo na osnovu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici dostavila Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu izveštaj povodom prijave koju je 31. marta u ranim jutarnjim časovima podnela ženska osoba protiv predsednika Prekršajnog suda u Valjevu Z. S. zbog, kako se u izveštaju navodi, psihičkog nasilja. Povodom ovog događaja službenik Policijske uprave Valjevo postupio shodno odredbama Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, jer su imenovani bivši emotivni partneri, te je procenio da rizik od neposredne opasnosti od nasilja u porodici postoji, nakon čega su Z. S. izrečene hitne mere privremene zabrane da kontaktira i prilazi bivšoj emotivnoj partnerki u trajanju od 48 časova dok je, po predlogu Osnovnog javnog tužilaštva Valjevo, Osnovni sud u Valjevu ove hitne mere Z. S. produžio na period od 30 dana- navodi se. 

Takođe, prema saznanjima  kolega Kolubarskih.rs, predsednik Prekršajnog suda u Valjevu sudija Z. S. je, oko pet časova ujutro, 31. marta u alkoholisanom stanju lupao na vrata i pokušavao da uđe u stan bivše emotivne partnerke zbog čega je ona pozvala policiju.

-Naravno da svi mu u Valjevu odlično znamo ko nam je predsednik Prekršajnoig suda, kao što i znamo da on godinama ima ozbiljne probleme sa alkoholom, ali je nekome ko o tome odlučuje izgleda trebao baš takav čovek. Nije Valjevo Njujork, sve se zna, narod čuje i negoduje kao kad je, nedavno,  jednom ovdašnjem nasilniku za kršenje mera umesto pritvora određena novčana kazna, a onda je sudija prijavu i odbacio. Ovde je javna tajna da nam pravosuđe godinama ogrezlo u ljubavniim, kumovsko - burazerskim i bračnim kombinacijama. Da nije možda pomeniti išao da noću uznemirava bivšu peške i trezan, odgovor svi znate, kao što se ovde odavno prepričava kako je pre nekoih godina pijan legitimisao goste u poznatoj kafani u Lajkovcu, pa nikom ništa, - rezignirano priča novinrski izvor Glasa javnosti iz Valjeva.     

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu može se još samo saznati  da je "povodom ovog događaja postupak u toku”. Kao i zabrana prilaska maltertiranoj ženi, od strane nosioca najviše sudske vlasti u ovom kraju države Srbije.   

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR