Glas Javnosti

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK POKUŠAJA LIKVIDACIJE ALIBEGA: Vođa 'Zabranjenih' pukom srećom izbegao KIŠU METAKA!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Nenad Alajbegović Alibeg (39), poznati vođa navijača Partizana, grupe pod nazivom „Zabranjeni“, više puta je označavan u medijima kao čovek sa devet života, što nije daleko od istine. Na njega je više puta pokušan atentat, ali nikome još nije pošlo za rukom.

Poslednji napad na Alibega, takođe neuspešan, dogodio se ove godine, i to početkom novembra meseca u ulici Goce Delčeva.

Ipak, sada se pojavio ekskluzivan video snimak pretposlednjeg pokušaja likvidacije na ovog vođu navijača, koji se dogodio u junu mesecu, takođe ove godine.

Snimak sačekuše zabeležile su sigurnosne kamere ispred zgrade u Ulici narodnih Heroja na Novom Beogradu.

Na snimku se kako pljušte metci u njegovom pravcu dok čeka da mu neko otvori ulazna vrata zgrade. Nekim čudom, Alibeg je ovo preživeo i uspeo da uđe u zgradu.

Podsetimo, on je dugo bio jedan od vođa Partizanove navijačke grupe “Zabranjeni”, koja je već godinama u sukobu sa suparničkom grupom “Alkatraz“, takođe Partizanovom.

Nenadov brat Dejan je bio jedan od vođa navijača Partizana, i on je ubijen pre 15 godina.

Alibeg je već sa 16 godina je prvi put osuđen kao maloletnik kada je poslat na izdržavanje kazne u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu. Među krivičnim delima za koja se sumnjalo da ih je izvršio bilo je i jedno ubistvo u Zemunu iz 2009. godine, a već do 2011. u dosijeu je imao 68 krivičnih prijava.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR