Glas Javnosti

UZNEMIRUJUĆE! EKSKLUZIVNO VIDEO SNIMAK UBISTVA ESKOBARA U RUŠNJU

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ranko Radošević (54), zvani Ranko Eskobar, koji je u četvrtak oko 11 sati ubijen na benzinskoj pumpi u Rušnju bio je navodni pripadnik nikšićkog krimi-miljea i saradnik "škaljaraca i njihovog vođe Jovana Vukotića.

Radošević skoro svaki dan pije kafu u kafiću na pompi gde je ubijen, a u četvrtak se dogovorio da baš tu trguje automobilima.

Ubijeni Ranko Radošević Eskobar, navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je likvidiran u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.



Dovođen je u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.

Ekspresnom akcijom policije uhapšeni su osumnjičeni za ubistvo na pumpi u Rušnju. Maloletnica (17) koja je uhapšena u štek stanu na Novom Beogradu sa S. Z. (28) i L.V. (26) koji su osumnjičeni za ubistvo Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar, uhapšena je zbog sumnje da je pomagala, a Viši sud joj je odredio pritvor od 30 dana zbog krivičnog dela teško ubistvo u saizvršilaštvu i nedozvoljena proizvodnja, držanje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Upravo zbog dela koja joj se stavljaju na teret, ona je ključan svedok u istrazi ovog ubistva, obzirom da se sumnja da je bila upućena u sve i radila logistiku likvidacije. 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, naređena je obdukcija tela likvidiranog.



U Radoševića je ubica sa kapuljačom na glavi i hiruškom maskom preko usta i nosa ispalio sedam hitaca od kojih 5 u telo i dva u glavu. Tek kada je bio siguran da je obavio posao, sa saučesnikom je izašao iz lokala.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR