Glas Javnosti

UŽASNE SLIKE NASILJA: U braće Jerkovića kukavički pretukli dečaka koji je branio igralište (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

U večeri dočeka Nove godine u naselju Braće Jerković u Beogradu pretučen je maloletnik, navodi se na Instagram stranici Serbia live Beograd.

Naime, na snimku sa nadzorne kamere vidi se grupa mladića koji brutalno udaraju jednog dečaka.

Kako se navodi u postu, taj 16-godišnjak je samo verbalno branio igralište koje je grupa huligana uništavala i zbog toga je završio sa teškim povredama.



"Sinoć oko 21.30 grupa maloletnika iz naselja Braća Jerković pravila je haos na dečjem igralistu u naselju Vojvoda Vlahović. Palili su baklje, vređali prolaznike, uništavali su jedino dečje igraliste koje smo dobili pre tri godine, a koje je namenjeneo za 2.000 dece iz naselja. Naš komšija, dete od 16 godina je rečima branio igralište i završio je sa teškim telesnim povredama. Delikventi koji devastiraju zajedničku imovinu snimljeni su sa više nadzornih kamera, a ovo je samo jedan od snimaka koji je nastao neposredno pored kuće našeg pretučenog komšije. Radi se od momku uzornog vaspitanja i obrazovanja, detetu za primer, koje je samo štitilo svije igralište od horde hijena koja daleko od svojih roditelja glume ludilo", piše uz snimak tuče.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR