Glas Javnosti

UŽASNA TRAGEDIJA KOD KRAGUJEVCA: Devojka koju je udario voz nije poštovala SIGNALIZACIJU, zadobila TEŠKE POVREDE

Hronika
Autor: Glas javnosti

Prema saopštenju "Infrastrukture železnice Srbije" pružna signalizacija u Kragujevcu je radila, rampe su bile spuštene a devojka koju je udario voz to nije ispštovala i sada se bori za život.

Utvrđeno je da nije poštovala svetlosnu signalizaciju. Kako su saopštili iz "Infrastruktura železnice Srbije", voz je devojku udario na obezbeđenom putnom prelazu dok su rampe bile spuštene.

"Prema prvim informacijama sa terena, devojka je prelazila prugu na putnom prelazu na mestu gde to nije dozvoljeno i nije poštovala saobraćajnu signalizaciju, kada je na nju naleteo putnički voz" saopštili su iz "Infrastruktura železnice Srbije".

Na mesto nesreće u kratkom roku izašli su predstavnici MUP-a i Hitne pomoći, kao i Železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja, a ambulantna kola su odvezla devojku sa izuzetno teškim povredama.

Istragom će biti utvrđeni svi detalji ove nesreće.

"Infrastruktura železnice Srbije još jednom upozorava i apeluje na sve učesnike u drumskom saobraćaju na poštovanje propisa i saobraćajne signalizacije na putnim prelazima, jer je to jedini način da se spreče ovakve nesreće. Takođe, posebno upozoravamo pešake da prugu prelaze isključivo na mestima gde je to dozvoljeno i da poštuju sve znakove upozorenja, jer se ovakvi slučajevi gotovo po pravilu završavaju sa najtragičnijim posledicama", saopštili su iz ovog preduzeća.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR