Glas Javnosti

UŽASNA NESREĆA U FUTOGU: Vozač kvada (26) udario u BMW i zaglavio se! Oslobađali ga VILJUŠKAREM!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nešto pre devet sati jutros, dogodio se težak saobraćajni udes u Futogu, na uglu ulica Branka Radičevića i Zdravka Čelara. Do nesreće je došlo kada je mladić naleteo kvadom na BMW i uleteo pod točkove automobila. Spašen je zahvaljujući prisebnim građanima koji su se slučajno našli na licu mesta i oslobodili momka viljuškarem.

Mladi vozač kvada (26) naleteo je iz sporedene ulice na BMW, nakon čega je ostao zaglavljen pod točkovima automobila.

Prisebni građani dovezli su viljuškar sa obližnjeg stovarišta i spasili momku život, jer su uspeli da ga oslobode ispod vozila. Na lice mesta izašli su policija, hitna pomoć i vatrogasci.

Ekipa hitne pomoći intervenisala je oko 8 sati i 50 minuta, a na licu mesta zatekli su mladića u teškom stanju, saznaje "Blic"od doktora Zorana Krulja, portaprola ove ustanove. Žrtva je prevezena u UC KCV na odeljenje reanimacije zarad daljeg lečenja i dijagnostike.

U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, primljen je pacijent M. K. sa teškim telesnim politraumatskim povredama. Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se u Urgentnom centru na daljem lečenju, saznaje pomenuti portal od Siniše Kneževića, portparola KCV-a.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR