Glas Javnosti

Užasan snimak vršnjačkog nasilja u Borči (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja u beogradskom naselju Borča šokirao je srpsku javnost. Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici stop_nasilju1 vidi se kako grupa dece na zelenoj površini između zgrada nasrće na jednog dečaka, udara ga pesnicama, šutira i obara na pod.

Potom jedna devojčica na njega baca ranac i udara ga nogom po licu, a odmah nakon nje usledilo je brutlano šutiranje dečaka po licu i telu. 

Dalje se vidi kako jedan dečak sa maskom na licu prilazi da zaštiti dečaka, a u pozadini se vidi kako još dečaka prilazi da brani napadnutog dečaka.

„Kako navode zabrinuti roditelji, ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava, problematični dečak sa svojom grupom nasrće na sve mlade, želeći da ga se u društvu svi plaše, škola i ostali roditelji ćute o ovim stvarima“, piše u opisu snimka.

„Mogu zamisliti koliko je ovakvih snimaka a da svi ćute o njima, šaljite nam ovo, mi ćemo dati sve od sebe da se svaki problem reši“, dodaje se u Instagram objavi.

Jeziv slučaj vršnjačkog nasilja prema pisanju autora, dogodio se u Borči.

„Delite da se počinioci pronađu! Nadležni da ovo reše i sankcionišu odgovorne“, piše u opisu video snimka.

„Komentara bez !!! Majka sam i sve me ovo uznemirava. Žao mi je i roditelja čija deca ovo prolaze i ne znam kako ne može da se spreči nasilje. Ipak su ovo deca na koje roditelji i te kako mogu da utiču i da ih nauce prvo kućnom vaspitanju koje će primeniti i na ulici i u školi“, napisala je jedna od pratilaca pomenute Instagram stranice.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR