Glas Javnosti

UŽASAN NAPAD U JAGODINI: Muškarca optužila da je ljubavnik njenog muža, pa pokušala da mu odseče polni organ?!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Stravičan čin nasilja dogodio se u Jagodini, kada su Darija C. V. (40) i njen prijatelj Dragan K. (43) oteli Igora K, kog su potom zverski mučili kako bi ga naterali da prizna da je bio u vezi sa Darijinim mužem!

Žrtva Igok K (37). otkrila je da su ga njih dvoje pre nekoliko dana, nakon što su ga oteli, odveli u kuću u kojoj su ga vezanog tukli i sekli nožem jer je Darija navodno sumnjala da ju je muž varao sa Igorom.

- Upali su u kuću i izvukli me napolje, pa su me odveli u neku kuću. Tu je počela neviđena tortura, tokom koje su sve vreme tražili od mene da priznam da sam s Darijinim mužem bio u vezi. Iako sam homoseksualac, tvrdio sam da nemam nikakve veze s njenim mužem, koji je inače Španac, i da sam ga samo dva puta slučajno sreo. Oni su insistirali da sve priznam kako bi Darija dobila dvoje dece koje u braku ima sa suprugom. Naime, oni vode spor, pa su im deca oduzeta, otkrio je Igor.

- Kako sam sve vreme odbijao da priznam, oni su počeli da me zverski muče. Vezali su me i okrenuli naopačke. Tukli su me, sekli su me, mokrili po meni, sekli su mi kožicu na polnom organu i pretili su da će ga iseći. Kako je stravična tortura stajala satima, na kraju sam priznao da smo bili intimni, a oni su sve to snimili mobilnim telefonom. Uplašio sam se da će me ubiti, pa sam zato priznao! I dalje sam u šoku, plašim se za svoj život, ni sam ne mogu da verujem šta mi se sve desilo, dodao je on.

Celu priču potvrdio je i Igorov otac:

Otac povređenog Igora za Kurir je potvrdio da mu je sin otet.

- Šikaniranje je počelo u utorak uveče oko 22 sata, kada su u našu kuću banuli Darija i Dragan i na silu ga odveli iz kuće. Vratio se oko četiri sata ujutru pretučen, izgreban, krvav i iznemogao. Ispričao mi je da su ga vezivali konopcem, sekli su ga noževima. On je preplašen od svega toga, otkrio je Igorov otac.

Iživljavanje je Darija snimila mobilnim telefonom kako bi, prema priči meštana, imala dokaz koji bi mogla da iskoristi u borbi za starateljstvo nad decom protiv supruga iz Španije od kog se razvodi, a policija je reagovala čim je došla u posed tog snimka.

(Izvor: Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR