Glas Javnosti

UŽAS U ZEMUNU: Tukao ženu nasred ulice, ima čak 150 krivičnih prijava, a bio je i u zatvoru (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dejan D. (41) izrečena je zabrana prilaska i zabrana komuniciranja, i protiv njega su podnete prekršajne prijave po Zakonu o javnom redu i miru, jer je tukao svoju emotivnu partnerku D. K. (37) i zbog nenošenja lične karte.

Incident se dogodio usred dana, u Zemunu.

Podsećamo, ženu su juče u Karađorđevoj ulici od nasilnika odbranila dva čoveka, a jedan od prolaznika pozvao je policiju. Zemunska patrola je za dva minuta bila na licu mesta i privela osumnjičenog.

Na alko testu je ustanovljeno da Dejan D. ima 2,38 promila alkohola u organizmu. D. K. je imala povrede, ogrebotine, modrice po licu i glavi, ali nije želela lekarsku pomoć.

Kako saznajemo, izjavila je da ovo nije bio prvi napad emotivnog partnera na nju. Dejan D. je izjavio da mu je žao sto je napao ženu i da je to uradio jer je bio pijan.



Utvrđeno je da ima dosije, sa oko 150 krivičnih prijava i da je određeno vreme bio u zatvoru. O slučaju je obavešteno tužilaštvo.

Kako se vidi na snimku, koji se pojavio na društvenim mrežama, čovek je nasred ulice, usred bela dana, napao ženu i u jednom trenutku je oborio na zemlju.

Srećom, u blizini su se našli ljudi koji se nisu uplašili da pomognu ženi u nevolji. Dvojica muškaraca su reagovala i napadača odvojila od nje.


ŽIVOTNA DRAMA DRAGANE LOVČEVIĆ: BITKA SA ĆERKOM SUDIJOM DO POSLEDNJEG DAHA

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR