Glas Javnosti

UŽAS U ZAKLOPAČI: Komšijski PITBUL NAPAO DEČAKA (13) i naneo mu TEŠKE TELESNE POVREDE!

Hronika
Autor: Glas javnosti

U opštini Grocka, nadomak Beograda, jedan od komšijskih pitbulova pre tri godine udavio je psa, pre dva dana ovaj krvoločni pas izujedao i trinaestogodišnjeg dečaka i naneo mu teške telesne povrede.

Uprkos tome što je Vladimiru Petroviću iz Zaklopače, nadomak Beograda, u opštini Grocka, jedan od komšijskih pitbulova pre tri godine udavio psa, on je odlučio da ga ne prijavi radi dobrosusedskih odnosa, da bi, kako navodi za Objektiv, pre dva dana ovaj krvoločni pas izujedao i njegovog trinaestogodišnjeg sina i naneo mu teške telesne povrede.

 Uznemireni otac kaže da je godinama živeo u skladu sa starom poslovicom da je komšija važniji od brata i rodbine, a da sada shvata da je sam kriv što je tolerisao suseda koji drži opasne pitbulove u dvorištu sa otključanom kapijom.

 

– Moj stariji sin poveo je naše kuče u dvorište škole, a kad je prolazio pored njihove kuće, uzeo ga je u naručje. U tom trenutku jedan od pitbulova mu je skočio pravo na lice, a da bi se zaštitio, moj sin je postavio ruku. Krvoločni pas mu je tada otkinuo meso s ruke, a potom ga ugrizao za levu butinu. Tek kad je komšinica pozvala psa po imenu, on se odvojio od mog sina i ispljunuo meso koje je otkinuo – navodi kroz suze Petrović.

Prema rečima našeg sagovornika, jedan od komšija je pocepao majicu i podvezao ruku nesrećnom dečaku, koji nije ni bio svestan težine zadobijenih povreda.

 – Iako ga je pas unakazio, on je nas tešio dok smo ga vozili u Urgentni centar. Ušili su mu ruku i uputili ga na Institut za majku i dete, i tek sada shvata šta ga je snašlo. Trag čeljusti na njegovoj nozi govori sve o kakvom se psu radi – navodi Petrović.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR