Glas Javnosti

UŽAS U VLASOTINCU! VLASNIČKI PAS IZUJEDAO DEČAKA PO TELU: Mališanu otkinut i deo uveta - Životinja pobegla iz dvorišta

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pas u centru Vlasotinca izujedao je dečaka (9) po telu i otkinuo mu deo uveta.

U centru Vlasotinca u petak, 2. juna, belgijski ovčar rase "malinoa" izujedao je po telu dečaka (9) i otkinuo mu i deo uveta. Tragedija bi bila daleko veća da razjarenog psa nije zaustavio njegov vlasnik.

“Hitna pomoć iz Vlasotinca je stigla odmah, ukazala mu prvu pomoć, odvezla u uregentni centar Opšte bolnice Leskovac, odakle je upućen u KC Niš”, ispričao je rođak dečaka. Pas je napao dečaka dok se mališan igrao na malom parkovskom prostoru između dve zgrade, koji se graniči sa ogradom iz čije kuće je izleteo pas.

"Kako su deca koja su bila sa njim ispričala i meni, pas nije bio u boksu već je šetao po dvorištu. Vlasnik je ulazio u dvorište, otvorio kapiju, a pas je uspeo da mu pobegne i direktno je nasrnuo na naše dete”, priča sagovornik. Kako kaže, ne krivi vlasnika ali mu zamera što drži tako opasnu životinju.

"To je pas rase ‘malinoa’ koji može da preskoči zid visine i preko dva metra", priča rođak dečaka koji kaže da je vlasnik hteo na licu mesta da uspava psa, ali da mu policija nije dozvolila zbog predstojećih analiza.

Glas javnosti / M01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR