Glas Javnosti

UŽAS U POŽAREVCU: Supruga i dva sina uhapšeni zbog ubistva Miroljuba, godinu dana se pravili da ga žale!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Požarevačka policija uhapsila je F.S., U.S. i V.S. zbog sumnje da su ubili svog oca, odnosno supruga, Miroljuba Stanojevića zvanog Mile Gega, krajem aprila prošle godine u selu Dragovac kod Požarevca.

Jezivi zločin dogodio se na Veliki Petak, a telo Stanojevića, poznatog poljoprivrednika pronađeno je u poluizgorelom automobilu. Istraga je pokazala da je ubijen sa dva metka, a da je ubica pokušao da se otarasi tela tako što je zapalio kola. Od početka se sumnjalo da je Stanojević ubijen nekoliko dana pre nego što je telo pronađeno.

Meštani Dragovca  su istakli da su supruga i sinovi ubijenog posle njegove smrti nastavili da žive sasvim normalno i da im nijednog trenutka nisu bili sumnjivi, prenosi Kurir.

- Mi na njih nismo ni sumnjali, viđali smo ih svakodnevno, bili su utučeni, tužni, nosili su crninu. Ponašali su se potpuno normalno, kao da nemaju veze sa tim. Ujutru se u našem selu pojavilo mnogo policijskih kola, sigurno ih je petnaest policajaca hapsilo - kažu meštani.

Porodica Mileta Gege posle smrti se zaista ponašala kao i svaka druga ožalošćena familija, pa su čak i objavili čitulju koju su potpisali sa ožalošćeni.

- Na čitulji su bili potpisani sinovi, supruga, sestra i snahe - kaže izvor Kurira.

Posle zločina na njivi, jedan od sinova ubijenog Miroljuba na svom Fejsbuk profilu se čak oprostio od oca i obavestio rodbinu i prijatelje o sahrani.

- Sahrana našeg Mileta obaviće se danas u 14 časova na groblju u Dragovcu - napisao je početkom maja prošle godine sin ubijenog, koji je sada sa bratom i majkom uhapšen.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR