Glas Javnosti

UŽAS! MAJKA TROJE DECE NATERANA DA SE UBIJE: Otkriveno šta je žena koja je SKOČILA u Bojanu sa mališanima rekla pre kobnog čina (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

U javnost su isplivali detalji poslednje komunikacije 39-godišnje Alme Arazi sa snajom, pre nego što je preduzela ekstremni čin i skočila sa troje dece u Bojanu.

Tužilaštvo u Skadru je u zvaničnom saopštenju iznelo detalje o hapšenju Erdžisa Arazita, kome su stavljene lisice zbog izazivanja samoubistva supruge Alme Arazit, koja se sa troje dece bacila u reku Bojanu.

Prema navodima tužilaštva, sa sigurnosnih kamera, 2. maja popodne, Alma Arazi je sa svoje troje dece popila kafu sa sestrom supruga. Ostali su zajedno oko 2 sata, a žena je tada rekla da će je brat odvesti taksijem i da će otići kući na nedelju dana da se smiri.

Tužilaštvo navodi da su do ove faze stvorene osnovane sumnje na osnovu dokaza da je Erdžis Arazi, kao posledica kontinuiranog psihičkog nasilja nad suprugom, ispoljavao u vidu kontinuiranog vređanja i preljube, ozbiljno narušavajući njeno dostojanstvo što je izazvalo samoubistvo Alme Araz, za ​​koju se sumnja da se u teškom psihičkom stanju bacila u reku zajedno sa svoje troje maloletne dece.


(Foto: Privatna arhiva)

- Iz podataka istražnih radnji do ove faze proizilazi da se 03.05.2024.godine, oko 17:30 časova, u policijsku stanicu Skadar pojavio državljanin E.A, koji je prijavio odlazak iz stana svoje supruge državljanke A.A, zajedno sa njihovo troje maloletne dece.

U vezi sa ovom činjenicom, primljene su izjave lica koja imaju saznanja o događaju, iz kojih je utvrđeno da je 02.05.2024. godine, u popodnevnim časovima, A.A. sa maloletnom decom otišao da popije kafu sa svojom snajom, državljankom V.P, u naselju „Ilirija“ u Skadru. Tu su ostali oko dva sata i tada je A.A. rekla snaji da će je brat odatle odvesti taksijem, pošto će ići kod njega nedelju dana da se smiri - navodi se u saopštenju.

Danas je nađeno telo druge devojčice, dok se za telima majke i sina i dalje traga.

Glas javnosti/Euronews

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR