Glas Javnosti

UŽAS! MAJKA OSTALA BEZ OBA SINA ZA DAN! Brat umro od tuge za bratom! Srce prepuklo od tuge!

Hronika
Autor: Glas javnosti/Novosti

Milisav Maksimović (49) umro je u subotu veče samo sat vremena posle saznanja da mu je preminuo brat Milan (47) u Sloveniji. On se srušio, nešto pre 17 časova, u dvorištu porodične kuće u Lipničkom Šoru kod Loznice.

Milan, inače gluvonem, bio je u Sloveniji, gde je igrao utakmice sa gluvonemima, u organizaciji njihovih udruženja, što je često činio.Bio je vrstan fudbaler, koji je, i dalje, igrao „kao mladić“. Uzroci njegove smrti su još, zvanično, nepoznati.

Jauci su se čuli na sve strane oko njihove kuće posle tužne vesti. Milisav je, u jednom trenutku, otišao iza kuća, a kako ga nije bilo neko vreme ukućani, komšije i prijatelji su krenuli d aga potraže i pronašli ga mrtvog u dvorištu. Lekari su samo konstatovali smrt.

- Bratovljevo srce „puklo“ je od tuge - pričaju nam rođaci Maksimovića iz Tršića, koji su odmah došli, ne sluteći da jednu tragediju prati, istovremeno i druga.

- Živeli su u istom dvorištu. Milisav je imao troje dece, a Milan dvoje.

Majka Milanka je očajna, jecaji, tuga, muka i bol u domu Maksimovića.

- Ni u najcrnjem snu nismo mogli ovako nešto da zamislimo - kaže ujak Milutin Matić iz Vukovog Tršića.

- Kakvi su to momci, delije, karakteri...Eto, zato su se ljudi „slili“ u njihovo dvorište, da teše, pomognu, ali utehe nema, kaže on.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR