Glas Javnosti

UŽAS KOD NEGOTINA: Oterao ženu od kuće pa SILOVAO MLADU GOŠĆU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Odlukom Višeg suda u Negotinu D. P. 65) iz sela Dupljane osuđen je na pet godina i osam meseci zatvora zbog silovanja S. V. (24) iz okoline Jagodine, septembra 2018.

Kako je utvrđeno, D. Š. i njegova supruga, koji su radili u inostranstvu, upoznali su S. V. i pozvali je da im bude gošća u njihovoj kući u selu kod Negotina, na šta je ona i pristala.

Međutim, u toku noći, supružnici su se posvađali, nakon čega se žena spakovala i vratila u Rumuniju, gde je radila.

Nedugo pošto je ostao sam u kući sa devojkom, D. Š. je, prema presudi, upao u sobu u kojoj je ona spavala i obljubio je uz pretnju signalnim pištoljem. Nakon toga ju je zaključao, da bi je ujutru ponovo silovao, a zatim je uz pretnju da nikome ništa ne sme da priča, pustio.

Međutim, ona je otišla pravo u policiju i prijavila ga.

Na saslušanju, D. Š. je priznao da je imao odnos sa S. V., ali je tvrdio da je ona dobrovoljno pristala na to. Čak je tražio i da ide na poligraf. I devojka je zahtevala da bude ispitana na poligrafu, dok je okrivljeni u međuvremenu od toga odustao.

Kada je suđenje počelo, D. Š. je na ročišta počeo da dolazi na štakama. Branio se da nije sposoban ni da hoda bez pomagala, a kamoli da ima odnos sa 40 godina mlađom ženom.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR