Glas Javnosti

UŽAS KOD IVANJICE: Dečak silovao strinu, sat vremena je zlostavljao

Hronika
Autor: Glas javnosti

B.K. iz Ivanjice prijavila je slučaj silovanja policiji, a svoju ispovest podelila sa lokalnim medijima, tvrdeći da je dečak stalno pratio, krišom virio kroz prozor otkad se doselila u kuću svoja muža, a videla je da je "vrag odneo šalu" kada joj je prevrtao po stvarima i vešu.

Ona u ispovesti tvrdi da je tinejdžer nasrnuo na nju u šumi dok je brala pečurke i da se nad njom iživljavao sat vremena.

- Otkad sam pre pet godina iz Beograda došla u selo, gde sam se udala po drugi put, taj mali se stalno motao oko naše kuće. Živi odmah pored nas i virio nam je kroz prozore. Jednog dana je došao njegov otac i rekao mi: "Ima da te nateram da se svučeš gola ispred njega. On se vama vrti oko kuće. Sada sam ga izudarao, ne znam šta da radim!" Bila sam šokirana - rekla je B.K. i dodala:

"Mene je stalno pratio, dizao nam roletne, lupao na prozore, cepao mreže, nisam imala mira od njega".

Ona je doživela psihički šok i dobila šećer i visok pritisak.

B.K. tvrdi da se nekoliko puta obraćala policiji.

- Jahao nam je ovce, a jednom sam ga zatekla u našoj štali kako siluje našu ovcu, koja je posle lipsala! Sve sam ispričala mužu, ali on nije hteo da se zamera bratu! Policija mi je rekla: "Ih, velika stvar što jaše ovce". Obraćala sam se socijalnoj radnici i zvala direktora škole, gde je radio svašta. Međutim, nastavnici su rekli "da će rešiti problem", a on ne zna ni da se potpiše - kaže nesrećna žena i nastavlja:

"Nije me dirnuo do 26. juna, greota bi bilo da lažem. Moj muž je sve tolerisao zbog toga što mu je majka nedavno pala s terase i umrla i što mu sinovac živi siromašno sa ocem, bratom i sestrom".

Ona otkriva da je sve kulminiralo kada je počeo da joj ulazi u kuću i prevrće po njenom vešu.

- Dan uoči silovanja imala sam stomačni virus i ceo dan sam ležala. Popila sam antibiotik, ali mi đavo nije dao mira, pa sam sledećeg dana išla po pečurke. Kada sam krenula, on je bio s mojim mužem kod traktora, ali sam u jednom momentu videla da je krenuo za mnom. Govorila sam mu: "Vrati se, majmune, zvaću muža!", ali nije hteo. U džepu je imao kanape kojim se vežu bale sena - rekla je B.K. i dodala:

"Kod neke šljive sam ga gađala štapom i onda me je zaskočio s leđa, uhvatio me je za ruke i u kanalu me oborio. Zbacio mi je čizme i vezao mi ruke. Svukao mi je trenerku i veš i silovao me. Nisam imala snage, da li od umora ili bolesti da se borim s njim. Imao je snagu kao mladić od 20 godina, a ja sam sitna i mršava. Kumila sam da me pusti, govorila da ću mu dati bombone i pare, ali me nije puštao".

Ona navodi da se dečak sat vremena iživljavao nad njom.

- Vukao me je kroz kanal. Dva puta me je silovao, dok me je držao za gušu. Onda je rekao"Nisam gotov. Idemo kući kod mene da nastavimo". Zapretio mi je da nikom o ovome ne pričam. Posle je pobegao - kaže nesrećna žena, koja je molila napasnika da ostane živa zbog ćerke i tri unuke.

(Glas javnosti/Mondo)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR