Glas Javnosti

UNAKAZIO ŽENU I OSTAVIO JE U LOKVI KRVI, A ONDA KRENUO NA MAJKU! Majka nasilnika: Ovo nije prvi put, nadam se da će snajka preživeti

Hronika
Autor: Glas javnosti

O nasilju nad starim ljudima malo se govori. Oni su prvi koji o tome ćute. Jer zlostavljači su jako često oni koji bi trebalo da budu njihova zaštita i ponos- deca i partneri.

Jedan slučaj nasilja pre nekog vremena potresao je Srbiju. Krvnički je pretučena supruga, ali napadač nije poštedeo ni svoju majku. Ovakav slučaj, nažalost, nije usamljen slučaj.

Tridesetogodišnji G.V. pretukao je svoju nevenčanu suprugu N.V i naneo joj teške povrede. Meštani su nesrećnu ženu pronašli kako leži pored kontejnera.

- Samo sam videla žena leži ko mrtva, krvava je bila, nismo prilazili policiju zvali, jedva su je utovarili i kažu davala je malo znake života. Saćuvaj bože gospode - rekla je njena komšinica. Čuo sam neki zvuk ali reko zavija ker, kad sam ispustgio ovce, vidim ležim i podiže se malo - ispričao je komšija.

Kada je završio sa ženom vratio se kući svojoj staroj majci.

- On je došao i mene ovako na rame dotakao rukom i ja sam se trgla reko jeste došli kaže ovaj, ubio sam je. Ne znam da li je živa. Ja sam se tad pogubila već u momentu. Gde su ja kad sam ga videla sve je mi je bio jasno bio je u jako pijanom stanju, i mene je udario nekoliko puta, nekako sam izbegla, zvala sam hitnu pomoć - ispričala je majka tredesetogodišnjeg G.V.

Ovo nije prvi put da je G.V. digao ruku na svoju ženi, ali ni na majku.

- Pa bilo je znaju svi mada ja ništa nisam pričala. Nadam se da će moja snajka preživeti, nadam se zbog dece, i zbog nje same - rekla je vidno potrešena majka.

Ove žene nisu jedine koje trpe nasilje od svojih bližnjih. U periodu od januara do juna u porodičnom nasilju ubijeno je 13 žena.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR