Glas Javnosti

UMESTO DA PROSLAVLJA ROĐENDAN, ONA JE SAHRANJENA: Devojka koja je ugušena na Zvezdari napunila bi 27 godina!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Istraga protiv NN lica zbog ubistva Ivane.K. na Zvezdari u Beogradu je u toku jer su toksikološki nalazi i rezultati obdukcije pokazali da je ona ugušena u stanu koji je iznajmljivala. Studenkinja bi, inače, za samo par dana, tačnije 10. januara, proslavljala svoj 27. rođendan sa svojim najmilijima, ali ubica nije dozvolio!

Za I.K. svi koji su je poznavali imaju reči hvale, a devojka je bila jako bliska sa svojom porodicom i imali su odličan odnos. Tako su joj oni prošle godine čestitali rođendan i poželeli da godine pred njom "ispuni životom, a ne život godinama".

- Srećo, ostvari ono što želiš, stekni ono što nemaš i sačuvaj ono što voliš - bile su čestitke devojci čija je sreća odjednom prekinuta.

Misterije

Prve sumnje su da je devojku ubio neko koga je ona poznavala i da je pustila u stan. Međutim, javljaju se sumnje prijatelja koji ne mogu da zamisle da neko ko je poznavao Ivane K. može i da joj naudi.



- Nije imala krvnike, ona je normalna i divna devojka. To je mogla da uradi samo poremećena osoba, psihopata neki. Uopšte nam ne ide uz nju da se družila sa lošim ljudima, pa tako ne možemo nida zamislimo ko bi mogao da joj naudi i zbog čega. Ona nikome ništa nažao nije učinila - ispričao je ranije za Kurir prijatelj devojke.

Ipak, vrata su bila uredno zaključana sa spoljne strane stana, a ključ nikada nije pronađen. Pored devojke koja je imala podlive na vratu, povrede usne, oka i ruke i koja je nađena sa podignutom majicom i otkopčanim pantalonama, bio je samo njen telefon i dva lančića strgnuta sa njenog vrata.

Podsetimo, devojku su mrtvu pronašla njena braća zabrinuta što im se nije javljala na telefon. U najkraćem roku se očekuju rezultati veštačenja kamera, baznih stanica koje registruju signal na mobilnim telefonima i DNK tragove, tako će nadležni organi doći do ubice studentkinje Ivane K.



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR