Glas Javnosti

Umalo da POBIJE LJUDE! Vozač koji je kolima uleteo u kafić tereti se za dva krivična dela!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Vozač S. A. (34) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između ponedeljka i utorka automobilom "mercedes" uleteo u baštu kafića u Ćipranovoj ulici u Novom Sadu i tom prilikom povredio dve devojke, koje su bile u bašti, a potom izašao iz vozila, pitao: "Da li sam nekoga ubio?" i odšetao s mesta nesreće.

Kako Kurir nezvanično saznaje, policija je tokom jučerašnjeg dana uhapsila osumnjičenog vozača i ispostavilo se da je reč o S. A., koji je javnosti poznat kao navijač Partizana, koji je 2013. godine na derbiju skinuo pantalone i donji veš i pokazao zadnjicu, što je zabeleženo i fotoaparatima i kamerama, a slika je dostupna javnosti i dan danas. Zbog tog gesta on je dobio nadimak "golog*zi navijač".


Mogli svi da izginu

- Tragedija u kafiću je izbegnuta samo pukom srećom. Minut, dva pre nego što je "mercedes" u punoj brzini uleteo u baštu, ljudi koji su tu slavili rođendan, ušli su u unutrašnjost kafića, jer im je postalo hladno. Dve devojke, koje su povređene ostale su u bašti kako bi sa stola pokupile neke stvari i baš tada se desila nesreća - prepričao je očevidac za Kurir i dodao:
- Da smo ostali napolju, sve bi nas pobio. Uleteo je strašno! Sve je ostalo polonljeno, stolovi, stolice, suncobrani... Puklo je ko bomba, sve se zatreslo. Ceo prednji auta je potpuno uništen, njega su posle odšlepali, jer nije bio u voznom stanju.

Kako su očevici dodali, vozač "mercedesa" je posle udesa izašao iz kola, kao i devojka koja je, po njihovim rečima, bila na mestu suvozača.

- On je samo pitao da li ima mrtvih, a onda je otišao. On na jednu stramu, a ta devojka na drugu - kaže izvor i dodaje da jedna od povređenih devojaka ima teže povrede.

Osumnjičeni je juče posle policijske potrage uhapšen dok se nalazio u automobilu sa svojim ocem, ali na mestu suvozača.

- On je rekao da je otišao s mesta nesreće jer je "malo popio" - nezvanično saznajemo do izvora upoznatog sa slučajem.

Dva krivična dela

S. A. je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti saslušan u tužilaštvu.

- Sumnjiči se za dva krivična dela - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi - objašnjava  izvor.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR