Glas Javnosti

UKRAJINSKA POLICIJA SPREČILA UBISTVO SRPSKOG BIZNISMENA, supruga rešila da likvidira MUŽA zbog 6 MILIONA, sve plaćala u MOSKOVSKIM STANOVIMA! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Srpski biznismen Milan Roganović bio je meta svoje supruge i njenog brata koji su pripremali njegovu likvidaciju, a sve je veštom simulacijom sprečila ukrajinska policija, prenose tamošnji mediji.

Milan Roganović, kako navode, razvio je unosan posao u njihovoj zemlji u koju putuje nekoliko puta godišnje da održi poslove.

Tako je prilikom posete u decembru 2020. godine policija saznala da mu je prećeno ubistvom.

Plan da otmu biznismena, nateraju ga da potpiše potrebna dokumenta i da ga potom ubiju, skovala je, navodno, njegova supruga uz pomoć svog brata, nakon čega bi ona nasledila imovinu vrednu šest miliona evra.

Na to ih je podstakla namera biznismena da se razvede od supruge, čime bi je lišio finansija, prenose mediji saopštenje Javnog tužilaštva.

Za organizaciju zločina jednom ukrajinskom državljaninu koji živi u inostranstvu ponudili su stan u Moskvi vredan dva miliona dolara.

Njemu je žena, kako je utvrđeno, prosledila prosledila informacije o svom suprugu i njegovom kretanju, a zadatak mu je bio da nađe izvršioce isplaniranog zločina.

Nakon svih informacija koje su prikupili, ukrajnski policajci sprovelii su specijalnu operaciju, naime, oni su 7. juna simulirali otmicu žrtve u Kijevu, kako bi proverili dalje namere organizatora koji su u to vreme bili u Srbiji.

Jedan od organizatora uhapšen je 11. juna po dolasku u Ukrajinu, nakon što je izvršiocu preneo 10.000 dolara za sprovođenje prvog dela razvijenog plana. Izrečena mu je mera pritvora bez prava na polaganje kaucije, a preti mu kazna od 15 godina do doživotne robije.

U pripremi je zahtev Srbiji za krivično gonjenje ostalih učesnika.

(Glas javnosti-Blic.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR