Glas Javnosti

UKINUT PRITVOR ŽENI IZ ZEMUNA KOJA JE OSTAVILA BEBU U ZAMRZIVAČU

Hronika
Autor: Glas javnosti

Lidiji M. (45), za koju su objavljene informacije da je tokom leta 2016. godine u kući u Zemunu lišila života svoje novorođeno dete, biće ukinut pritvor.

Veštačenjem je utvrđeno da je beba ženskog pola rođena mrtva i da se očekuje obustava istrage i ukidanje pritvora.

Podsetimo, Lidija je uhapšena januara ove godine, nakon što je bivši njen suprug u zamrzivaču u kući pronašao umotano telo novorođenčeta.


Kako je saopštilo tužilaštvo, sumnja se da se Lidija porodila leta 2016. godine, a zatim telo bebe umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa, i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga.

Kako je ispričao bivši suprug, on se ponovo doselio u kuću sa svoje četvoro dece i ostatke nesrećne bebe je pronašao sasvim slučajno, kada je krenuo da čisti zamrzivač.


- Došao mi je majstor, rekao da izvadim sve iz zamrzivača kako bi mogao da ga popravi. Nisam mogao da dođem sebi. Vadio sam stvari iz zamrzivača i ugledao nešto obavijeno sa šest kesa. Mislio sam da je vekna hleba, izgledalo je kao pogača. Kada sam krenuo da otvaram kese, u peškiru zamotanu video sam zaleđenu bebu. Tada sam video taj prizor i skamenio sam se - ispričao je on  tada.

Čovek je tada pozvao policiju, a ubrzo je rasvetljen ceo slučaj.

Glas javnosti/ Blic.rs

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR