Glas Javnosti

UHVATILI ČOVEKA KOJI JE SLIKAO DECU NA PLAŽI I DOBRO GA "UDESILI"

Hronika
Autor: Glas javnosti

Taj čovek je šetao po plaži i slikao je decu telefonom. U tom momentu na plaži je bilo dosta porodica, puno male dece, priča očevidac

Državljanin Srbije uhvaćen je u ponedeljak na poluostrvu Luštica u blizini Herceg Novog kako snima decu koja su se kupala na jednoj od omiljenih turističkih destinacija Beograđana u naselju Rose, javlja Kurir.

Jedan od svedoka velikog incidenta, zbog koga je morala da interveniše i policija, navodi da je pedofila na delu uhvatila grupa momaka iz Beograda.

- Sve se dogodilo u ponedeljak posle podne. Sedeo sam sa grupom prijatelja u jednom poznatom restoranu na Rosama. Tada sam čuo galamu sa obližnje plaže. Pogledao sam i video grupu momaka kako jure nekog čoveka. Izašao sam iz restorana da bih video o čemu se radi i video čoveka kako leži na tlu. Bio je krvav jer su ga momci baš dobro udesili - rekao je očevidac.



Navodi da je saznao detalje incidenta kad je stigla policija.

- Policiju su pozvali iz restorana iako se sam incident dogodio na plaži, a ne u njemu. Кad su došli policajci, uzeli su izjave od momaka, a tada sam shvatio šta se zbilo. Taj čovek je šetao po plaži i slikao je decu telefonom. U tom momentu na plaži je bilo dosta porodica, puno male dece. Ti momci su ga uhvatili, a iskreno da vam kažem, izgledao je kao neki manijak - objašnjava svedok.

Beograđani koji su uhvatili potencijalnog predatora prema njegovim rečima nisu privedeni.
- Policija je posle uzimanja izjava i legitimisanja odvela tog manijaka - objasnio je očevidac čitavog incidenta.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR