Glas Javnosti

UHVAĆENI NA DELU: Srbi pohapšeni u Španiji, krili drogu u breskvama

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dva Srbina i Slovak uhapšeni su u Španiji, kao navodni članovi kriminalne grupe, koja je iz Sijuele distribuirala marihuanu širom centralne Evrope, prenosi portal Granada Hoy.

Policija je 29. marta uhapsila tri muškarca i tom prilikom zaplenila 88,7 kilograma ove droge, koja je bila vakumirana i u paketima.

- Ova policijska akcija nazvana je "Trevenkue Tvins", a imala je zadatak da razbije organizovanu kriminalnu grupu koja je radila iz skladišta na industrijskom imanju u Sijueli. Naime, oni su ovo skladište pretvorili u laboratoriju, gde su dovozili drogu, skladištili je, vakumirali i spremali za uličnu prodaju po gradovima centralne Evrope - prenosi ovaj portal.


Oni navode da su agenti Tima za organizovani kriminal i borbu protiv droga pravosudne policije Granadne, prošle nedelje otkrili skladište.

- Tako su 29. marta videli kako kamion slovenačkih registraskih oznaka ulazi u skladište - navodi portal i dodaje da istražitelji iskoristili taj trenutak.


- Civilna garda je upala unutra i tamo je zatekla Srbe i Slovaka kako između paleta breskvi utvoraju 24 kutije u kojima se nalazi 25 kesa sa vakumiranim pupoljcima marihuane, a zaplenjeno je 88, 72 kilograma.

Istražitelji su otkrili da su Srbi odgovorni za skladište, a da je kamion u vlasništvu uhapšenog Slovaka.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR