Glas Javnosti

UHVAĆEN MANIJAK: Policija uhapsila tinejdžera (17) koji je polno uznemiravao žene u GORNJEM MILANOVCU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pripadnici policije u Gornjem Milanovcu podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz tog grada zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela, polno uznemiravanje.

On se sumnjiči da je juče na ulici neprimereno dodirivao tridesetpetogodišnju ženu, kao i da je 7. decembra ove godine na sličan način uznemirio pedesetšestogodišnju ženu.

Inače, početkom decembra žene opštine Gornji Milanovac bile su strahu jer je zabeleženo nekoliko napada od strane mršavog muškarca sa kapuljačom na glavi koji nosi teget zaštitnu masku.

Marina Ostojić bila je očevidac jednog takvog napada koji se desio uz obalu reke Despotovice.

- Čula sam zapomaganje i ženske krike, potrčala sam napred i ugledala ženu modrih usta u vidno rastrojenom stanju, jedva je govorila. Ispričala mi je da joj je napadač išao u susret, uhvatio za ramena, a zatim gurnuo sa obale u visoku travu. Njene vriske, na sreću, čuo je jedan čovek koji živi u blizini, i kad je njega ugledao napadač je počeo da beži. U tom momentu sam i ja naišla i pružila joj pomoć - izjavila je Marina.

Nakon što se ova informacija pojavila na Fejsbuk grupi "Milanovčanke", javilo se i još nekoliko žena koje su imale slično iskustvo, tako da se pretpostavlja da ovo nije jedinstven primer. Ceo slučaj prijavljen je nadležnim organima.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR