Glas Javnosti

UHAPŠENI UČESNICI ILEGALNE ULIČNE JURNJAVE U NOVOM PAZARU: Trkači sa interneta osuđeni i kažnjeni (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon što su organizovali ilegalnu uličnu trku u naseljenom mestu protiv dvojice muškaraca od 36 i 30 godina iz Novog Pazara policija je podnela prekršaje prijave.

Dvojica novopazaraca okrivljena su za nasilničku vožnju tbog ilegalne ulične trke, u delu grada gde je ograničenje brzine 50 kilometara na sat.

Kako se sumnja se da su njih dvojica 22. juna pola sata iza ponoći, automobile marke "mercedes" i "audi" vozili brzinom koja po nekoliko puta prelazi dozvoljenu, trku su snimili, a nakon toga postavili na društvenu mrežu "tik - tok".

- Ubrzo nakon objavljivanja na društvenoj mreži policija je saznala u kojoj ulici je trka održana. Ustanovljeno je o kojim vozilima je reč, a ali i identifikovani su vozači. Protiv njih je napisana prekršajna prijava. Prekršajni sud u Novom Pazaru osudio je ove vozače novčanom kaznom od po 140 000 dinara i zaštitnom merom zabrana upravljanja motornim vozilom 9 meseci - rekao je neimenovani izvor.

Kako mediji navode muškarci koji su kažnjeni nisu poznati policiji odranije, odnosno ovo im je prvi prekršaj – navodi Kurir.

Na objavljenom snimku vidi se trka ali i nekoliko posmatrača na ulici koja je gusto naseljena. Srećom niko nije povređen.

Policija je izdala saopštenje kojim apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja vozila postojećim zakonskim normana, budući da je neprilagođena brzina najčešći faktor saobraćajnih nezgoda.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR