Glas Javnosti

Uhapšeni Srbin i Crnogorac, spremali likvidaciju u Italiji?!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija u italijanskom gradu Leće uhapsila je i podnela tri prijave protiv Srbina A. J. (43), Crnogorca A. M. (23) i njegove partnerke, inače srpske državljanke, A. T. (36), pošto je u njihovom automobilu pronašla oružje sa izbrisanim serijskim brojem, zbog čega se sumnja da su osumnjičeni pripremali likvidaciju u Italiji.

Da policijska patrola juče kasno popodne nije otišla na periferiju italijanskog grada Leće kako bi proverila jednog osuđenika, možda se za pakleni plan Srbina i Crnogorca nikada ne bi saznalo. Naime, došavši na jedan napušten parking koji mahom koriste socijalno ugrožene strukture, primetili su nekoliko vozila u zapuštenom stanju koja su odlučili da provere.

Jedno od vozila, "fijat stilo" razlikovalo se od ostalih pošto u njemu nije bilo smeća i razbacanih stvari. Proverom je utvrđeno da je auto registrovano na jednu ženu sa kojom je policija obavila razgovor i saznala da ga je pre oko godinu dana prodala Srbinu. Međutim, ona nije imala nikakvu papirologiju koja bi potvrdila kupoprodaju, prenose italijanski mediji.

Policajci su pretresli automobil i unutar putničkog prostora pronašli neoštećenu, gotovo novu, platnenu torbu u kojoj je, zapakovano u celofan, bilo sakriveno oružje - pištolj kalibra 6.35 sa izbrisanim serijskim brojem, još jedan malokalibarski pištolj, ali i druge stvari za koje je utvrđeno da pripadaju privedenom Srbinu.

Policijskom istragom utvrđeno je da vezu sa Srbinom ali i pronađenim oružjem imaju i Crnogorac A. M. (23) i njegova partnerka, inače srpska državljanka.

(Izvor: Blic)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR