Glas Javnosti

UHAPŠENI PREVARANTI U ŠPANIJI: Srbin i Mađarica prodavali lažan nakit , OJADILI čoveka za 20 000 EVRA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija je u Španiji uhapsila dvoje prevaranata, Srbina (45) i Mađaricu (31) u Fuengiroli u Španiji koji se terete za tešku prevaru. Oni su jednom čoveku prodali navodno zlatan nakit i sat tom prilikom ga prevarili prisvojivši protivpravnu korist od čak 20 000 evra.

Srbin i Mađarica, kupcu su prodali dva zlatna lanca i skupoceni sat,  prenosi portal Malagahoj.

 - Čovek je policiji prijavio da je kupio nakit i sat, za koji se ispostavilo da su lažni i da ga je par prevario za 20.000 evra. Kako je objasnio, sat je čak imao prateću dokumentaciju i pismo o autentičnosti iz Australije - prenose španski mediji:

- On je objasnio da se najpre susreo sa ženom koja mu je predala nakit, a da je on posumnjao da zlatni lanci nisu pravi, dok je sve vreme verovao u autentičnost sata - navode mediji.

U društvu žene, koja je mađarska državljanka, uputio se u zlataru. - Tamo je utvrđeno da nakit nije zlatan, kao i da je sat kopija, a žena je žrtvi obećala da će mu vratiti novac, što se do danas nije dogodilo - navode mediji.

Španska policija uspela je da identifikuje prevarante.

- Oni su imali tačno određenu ulogu u ovoj bandi. Žena je bila zadužena za kontakte sa žrtvom, zakazala je sastanak kako bi ugovorila kupoprodaju, dok je muškarac iz Srbije sve vreme bio na vezi sa falsifikatorom zlata i satova - navode mediji

- On je uhapšen pre nekoliko dana i na teret mu se stavlja prevara.  

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR