Glas Javnosti

UHAPŠENI PLJAČKAŠI SA SVADBE KOD KNIĆA: Mladina PRIJATELJICA odnela 23.000 evra!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija iz Knića uhapsila je lopove koji su krajem juna iz kuće D. M. u selu Borač ukrali 23.000 evra dok je trajalo svadbeno veselje! Krađu je u sekundi osmislila i organizovala mladina drugarica!

Kako bi obezbedila sebi alibi, ona je ostala uz mladu i mladoženju, a u pljačku poslala svog dobrog prijatelja, prenosi Alo.

Slučaj je otkriven kada se mladoženjin otac sa slavlja vratio kući po novac za troškove svadbe. Ostao je u šoku kada je shvatio da su pare nestale, ali i sve koverte koje su mladenci dobili na poklon. Ponadao se da je neko od ukućana pare sklonio na drugo mesto, ali nakon što je proverio sa njima, više nije bilo sumnje da su pokradeni. Sve ukupno lopov je odneo 23.000 evra!

D. M. je istog trenutka o krađi obavestio policiju, a inspektorima koji su izašli na lice mesta odmah je bilo jasno da je umešan neko "iznutra".

- Istraga je pokazala da nije bilo obijanja. Sav novac se nalazio u jednoj prostoriji i lopov je tačno znao gde, zato što nije bilo nakakve premetačine po drugim prostorijama - kaže izvor.

Policija je uzela otiske i obavila razgovor sa ukućanima. Pitali su ih ko je sve ulazio u sobu i ko je sve znao da je u njoj novac.

- Tada su saznali da se upravo u toj sobi presvlačila mladina drugarica i to dok su koverte bile na stolu. Međutim, ukućani su tvrdili da su oni posle nje ulazili u sobu i koverte s novcem sklonili sa stola na drugo mesto. Takođe su rekli da je ona sve vreme bila na veselju, a na pitanje kako se ponašala, odgovorili su da je bila jedna od najveselijiih - priča sagovornik.

Istovremeno, policija je saznala i da je jedan automobil viđen u blizini kuće. U tom trenutku imali su dva traga koja su rešili da isprate. Dok su uzimali izjavu od mladine drugarice, priveden je i mladić čiji je auto viđen ispred kuće. Tada je klupko počelo da se odmotava.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR