Glas Javnosti
posta

Uhapšeni makroi kriminalne grupe davali devojkama maštovite pseudonime: Tina, Maza, Đina, Ena...stalni klijenti imali posebne pogodnosti

Hronika
Autor: Glas javnosti

Članovi kriminalne grupe uhapšene u utorak ujutru zbog sumnje da su organizovali prostituciju u iznajmljenim stanovima u Beogradu, njih devetoro, devojkama koje su podvodili davali su nadimke kako njihov identitet ne bi bio otkriven, a predstavljale su se kao Tina, Maza, Đina, Ena...

Akcijom beogradske policije raskrinkana je organizovana kriminalna grupa osumnjičena za podvođenje devojaka.

Tina, Maza, Đina i Ena samo su neki od pseudonima kojima su se devojke, kako se nezvanično saznaje, predstavljale svojim klijentima, ali i u oglasima putem kojih su "lovile" klijente, a sve kako bi zaštitile svoj pravi identite. Susreti sa klijentelom odvijali su se ili u iznajmljenim stanovima ili na lokaciji koju klijent odredi, u zavisnosti od toga da li je stalna mušterija. Pred vratima tih stanova stajalo je obezbeđenje, kako bi se zaštitila bezbednost devojaka.

U zavisnosti od toga da li je korisnik usluga dolazio u njihov iznajmljeni stan ili su išle kod njega kući, cena se kretala između 100 i 150 evra za sat vremena, od čega su pola uzimale devojke, a pola je išlo makroima.

Stalnim klijentima u koje su imale poverenje davale su svoje privatne brojeve telefona, kako bi im uvek bile dostupne... Ti brojevi svakako nisu bili oni koje su oglašavali u oglasima.

Kao organizator prostitucije označen je V. M. (38) inače već hapšen zbog istog krivičnog dela 2018. godine. Osim njega, policije je uhapsila Policija je uhapsila V. M. (38) i D. A. (34), B. L. (42), S. B. (31), D. A. (40), N. S. (48), M. M. (22), D. M. (31) i J. S. (30).

Devetočlana grupa uhapšena u Beogradu usko je sarađivala sa grupom makroa uhapšenim u januaru ove godine zbog istog krivičnog dela. Od 16 osoba koliko je tada uhapšeno, čak njih 12 je priznalo da je posredovalo u prostituciji, dvoje delimično i dvoje su negirali. Tom grupom upravljao je Darko Todorović koji je, prema nezvaničnim informacijama, bio nadređeni V. M.

(izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR