Glas Javnosti

UHAPŠENI BUGARIN SILEDŽIJA OTKRIO ZAŠTO JE DEMOLIRAO AUTOBUS KOD PUMPE ZMAJ: Evo šta je prethodilo divljačkom napadu na auto-putu!

Hronika
Autor: Glas javnosti/Telegraf

U brzoj akciji beogradske policije juče je uhapšen Kiro Krumov (22), Mihail Zaprinov (27), Tihomir Temelkov (23) i Radomir Zaprinov (49), svi iz Bugarske, zbog napada na autobus kod pumpe "Zmaj" na autoputu.

Bugarin se na sudu vadio i tvrdio da je svemu prethodio saobraćajni incident.

"Drug je vozio automobil, kada nam je u jednom trenutku vozač autobusa presekao put. Bio sam na suvozačevom mestu i tada sam ga gađao flašom, a kada se zaustavio i pajserom mu razbio šoferku. Priznajem da sam kriv", ovo je odbrana Tihomira Telmekova (23) iz Bugarske koji je juče osuđen na 60 dana zatvora zbog drskog i bezobzirnog ponašanja.



Okrivljeni je juče prevezen u zatvor u Padinskoj skeli. Međutim, ako u ponedeljak plati 60.000 dinara biće pušten.

Policiju je pozvao Ljubomir N. vozač autobusa koji je prijavio da je napadnut. On je tokom istrage otkrio da je tokom vožnje primerio da mu mašu momci i traže da zaustavi vozilo.

- Autobus je zaustavio kod pume "Zmaj". Tada je primetio jednog mladića koji je pivskom flašom pogodio bočno staklo na vozilu i drugog koji je pajserom polimio šoferku. On je zatim, pozvao policiju i krenuo ka dogovorenoj lokaciji. U prvi mah smo dobili informaciju da je iz automobila pucano na autobus- kaže naš sagovornik blizak istrazi.


Bugarski državljani uhapšeni su u automobilu francuskih registracionih tablica.

Kako je potvrđeno, Tihomir Temelkov u skraćenom postupku osuđen je na 60 dana zatvora.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR