Glas Javnosti

UHAPŠENA SA 9 KILA DROGE, A I DALJE IDE U SREDNJU ŠKOLU?

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenoj odredi pritvor do 30 dana

J. M. (19) koja je uhapšena sa maloletnicom zbog sumnje da je prenosila opojnu drogu marihuanu koju je preuzela na Kopaoniku i sakrila u auto "Smart", kako se saznaje, još uvek je učenica srednje škole.

"Ona za tri dana puni 20 godina - povremeno daje časove tenisa. Vanbračni partner sa kojim živi je MMA trener postupak protiv maloletnika se vodi pred sudijom za maloletnike", rečeno nam je.

Inače, J. M. je saslušana danas u Višem javnom tužilaštvu i na saslušanju se branila ćutanjem, odnosno iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenoj odredi pritvor do 30 dana da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovila krivično delo. Osumnjičenoj se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prema naredbi o sprovodjenju istrage, J.M. je 12. marta ove godine, ona je automobilom marke “Smart” otišla na Kopaonik i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8.5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik navedenog vozila kojim je upravljala, dok se na mestu suvozača nalazilo maloletno lice, protiv kojeg je postupak razdvojen. Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOК-a i lišili ih slobode.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR