Glas Javnosti

UHAPŠENA POSLEDNJA MISICA JUGOSLAVIJE: Iza rešetaka i učesnica Parova i Plejboj zečica - "pale" zbog ELITNE PROSTITUCIJE (VIDEO+FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Slavica Dajana Tripunović (51), nekadašnja misica i pevačica uhapšena je pre nekoliko dana u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije. Poslednja mis Jugoslavije, koja je učestvovala i na izboru za Mis sveta, uhvaćena je "na delu", preneli su domaći mediji.

- Slavica Tripunović uhapšena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša učesnica Parova i Plejboj zečica, uhvaćene su na delu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za Prekršaje i određena im je novčana kazna - kaže izvor "Kurira".

Inače, Slavica Tripunović, neretko je gostovala u emisijama zabavnog karaktera, te pričala o tituli koju je dobila, ali i ljubavnom životu.

Slavica je 1991. godine postala Mis Jugoslavije i svoju zemlju predstavljala na svetskom izboru. Nakon toga je počela da se bavi muzikom i uzela umetničko ime Dajana.


Najveću popularnost doživela je devedesetih godina kada je mužička karijera u pitanju, ali nije bila zaboravljena, pa je 2009. godine učestvovala u rijalitiju " Farma".


Misica i pevačica ima sina Aleksu, a 2013. godine udala se za biznismena iz Kanade. - Od 18. godine sam u medijima, putovala sam, bavila se privatnim poslom, ispunjavala sebi želje, nemam za čim da žalim, sve što sam htela ispunilo se. Aleksu sam dobila posle 30. i onda sam se smirila, otvorila kozmetičko-frizerski salon i sad radim na otvaranju još jednog. Mnogi mi zameraju što sam napravila toliku pauzu u muzičkom svetu, pitaju me što me nema… Nastupam, ali ne toliko intenzivno, ne idem po svadbama, radim po diskotekama u inostranstvu - svojevremeno je izjavljivala Dajana i dodala:

- Nije da ništa ne radim, ja mnogo toga radim, ali moji poslovi nisu medijski eksponirani. Ne znam koliko ljudi zna da sam se pre bavila ugostiteljstvom, pa bih ponovno volela ući u te vode. Dugi niz godina bavim se proizvodnjom ruža, imam staklenike s ružama i to već 15 godina.


Pre nekoliko godina, pisalo se da je, Slavici Tripunović Dajani dijagnostifikovan je rak grlića materice. Srećom, opaka bolest je otkrivena u najranijoj fazi i sve se dobro završilo, a lepota je i dan-danas krasi.

- Došlo je i odrastanje mog sina, koji završava košarkašku akademiju u Italiji. To je moja svetla tačka i mogu da mu se posvetim. Došlo je vreme da se posvetim sebi i putovanjima za koje nisam imala dovoljno vremena - istakla je Slavica nedavno za "Kurir".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR