Glas Javnosti

UHAPŠENA OSUMNJIČENA ZA UBISTVO PENZIONERA NA VRAČARU: Otkriveno šta je žena radila kod njega!

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzim i efikasnim radom, rasvetlili su teško ubistvo sedamdesetogodišnjeg penzionera Dragana V. juče na Vračaru i uhapsili F. Z. (39) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila ovo krivično delo, saopštio je MUP.

Кako se sumnja, F. Z. je oštećenom, u njegovom stanu na Vračaru, nanela više uboda po telu oštrim predmetom, nanevši mu smrtonosne povrede.

Ona je, navodno, čistila stan kod Dragana V. (71).

Navodno je on nju napao nožem, a ona se branila, otela mu nož i izbola ga.

Kako se sumnja, F. Z. je zatim oprala nož i pobegla iz stana. Telo su pronašli rođaci i komšije.


Dragan je živeo sam u stanu nakon smrti supruge. Sumnja se da je "čišćenje stana" zapravo bio paravan za neku vrstu emotivne veze.

Kako se nezvanično saznaje, motiv ubistva je koristoljublje.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Penzionera su pronašli rođaci, koji su odmah alarmirali policiju.

- Ne znamo kad je smrt nastupila, jer je dan ranije razgovarao sa komšijama i išao u prodavnicu. Rođaci koji su našli penzionera navodno su ga zvali, ali se on nije javljao na telefon, pa su otišli do njegove zgrade i pronašli ga mrtvog - rekao je izvor iz istrage.

Kako kaže naš sagovornik, rođaci su se šokirali kada su ga videli.

- Ušli su u stan i tada su Dragana zatekli sa krvavom odećom na sebi. Pokušali su da ga probude, ali bezuspešno. Uspeli su da se priberu i pozovu Hitnu pomoć i policiju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR