Glas Javnosti

UHAPŠENA MAJKA KOJA JE MLATILA SVOJU DECU: Prijavio je otac mališana! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon što se pojavio uznemirujući snimak na kome se vidi kako žena iz Leskovca krvnički tuče decu, ona je uhapšena, potvrđeno je u policiji.

Majka dece je uhapšena još pre više od nedelju dana, kada je njima i podneta prijava iz Centra za socijalni rad. 

Slučaj je Centru za socijalni rad u Leskovcu prijavio otac dece, a iz te ustanove kažu da su po dobijanju prijave odmah obavestili nadležne organe i da su deca sada sa ocem, prenose Južne vesti. 

Kako navode iz policije, slučaj nasilja u porodici se dogodio još 5. novembra, a on je sada u nadležnosti Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu.

- Odmah po dobijanju prijave iz Centra, naši službenici su reagovali i uhapsili majku te dece. O daljim postupcima odlučivače nadležno tužilaštvo - rekli su iz policije.

Direktor Centra za socijalni rad u Leskovcu Predrag Momčilović ističe da su deca sada na sigurnom sa ocem.

- Otac dece je Centar obavestio o nasilju i dostavio snimak, koji smo mi odmah prosledili policiji. Policija je po našoj prijavi odreagovala. Ono što je bitno za Centar jeste da su deca sa ocem na sigurnom, a o daljim postupcima odlučivaćemo nakon što dobijemo izveštaje nadležnih organa - rekao je Momčilović.

U Leskovcu je po rečima direktora Centra u 2021. godini prijavljeno 35 slučaja nasilja u porodici, a od čega su žrtve u polovini slučajeva deca.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR