Glas Javnosti

UHAPŠENA KUĆNA POMOĆNICA U ŠAPCU, SVI JE HVALILI OD DOKTORKI DO VLASNICE HOTELA: Evo zašto je završila iza rešetaka, neverovatno!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Šapčanka S. E, koja je nedavno uhapšena zbog sumnje da je, dok je radila kao kućna pomoćnica, ukrala oko 30.000 evra od porodice koja ju je angažovala, sve je priznala u Osnovnom javnom tužilaštvu, pa nije bilo razloga da tužilac traži pritvor.

I dok se očekuje da joj Osnovni sud u gradu na Savi odmeri kaznu, iz policije upozoravaju građane da vode računa kome poveravaju kuću na čuvanje i održavanje, jer ni preporuke, očigledno, više nisu dovoljna garancija.

- Baš je osumnjičena S. E. na preporuku uglednih i bogatih Šapčanki, od doktorki do vlasnice hotela, došla da radi u dom žene koja je vlasnica vrtića. Šta vredi, ako je i osude, ako ne vrati ukradeni novac. Da je nesrećna žena znala šta je kućna pomoćnica naumila, sigurno je nikad ne bi ostavljala samu - kažu upućeni u istragu.

Pokradena Šapčanka, kod koje je kuću tog utorka čistila S. E, tek je sutradan primetila da joj nedostaje deo novca, odnosno oko 30.000 evra, koliko je dobila od prodaje vikendice na Savi. Odmah je krađu prijavila policiji i otputovala na more, jer je imala rezervisane karte i smeštaj, što je, zapravo, bio poklon od njene ćerke, koja je nekoliko dana ranije doktorirala. U kući je ostao samo njen sin.

- Lukava S. E. je znala kad gazdarica putuje, uzela je novac smatrajući da sumnja neće pasti na nju, već na sina, jer u takvim i sličnim situacijama istraga najpre krene od članova porodice, zbog pretpostavke da spremačicama niko ne otkriva gde čuva novac. Gazdaričin sin je dva dana ispitivan u policiji, doživeo je i neprijatnosti. Sumnjalo se na njega, što zna da bude bolno za nevinog čoveka - kažu sagovornici bliski istrazi.

Međutim, kad je bila pritisnuta dokazima, S. E. je sve ispričala i priznala da je uzela novac. U međuvremenu je, kako se saznaje, policija utvrdila da su S. E. i njen muž živeli na visokoj nozi. Kupili su nekretninu u okolini Šapca, ručavali su i odlazili na večere u najskuplje restorane i hotele, iako su živeli uglavnom od njenog rada po kućama imućnijih šabačkih porodica, gde je skoro bila obožavana. Nije se, međutim, zadovoljava dobrom zaradom, već je, očigledno, otišla nekoliko koraka dalje - u kriminal - prenosi kurir.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR