Glas Javnosti

Uhapšena kriminalna grupa u Beogradu: ZAPLENJENA VELIKA KOLIČINA NARKOTIKA

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Uhapšeno je šest osoba osumnjičenih za trgovinu narkoticima. Biće im određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Pripadnici policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su šest osoba osumnjičenih da su se kao članovi organizovane kriminalne grupe bavili trgovinom narkoticima, prvenstveno sintetičkim drogama. Prilikom hapšenja policija je zaplenila 19,5 kilograma amfetamina i oko 2.150 tableta MDMA.

Zbog sumnje da su počinili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapšeni su S.N. (26), za kog se sumnja da jer organizator ove kriminalne grupe, L.B. (28), A.M. (31), N.B. (37), N.F. (24), I M.O. (31).

Sumnja se da su u dužem vremenskom periodu preprodavali različite vrste narkotika na teritoriji Beograda.

Postoje osnovane sumnje da su organizovali mrežu uličnih dilera koji su za potrebe ove kriminalne grupe prodavali drogu u manjim količinama, dok su više pozicionirani članovi, na čelu sa organizatorom prodavali veće količine amfetamina i MDMA kupcima u Beogradu.

 Pored amfetamina i MDMA, kod osumnjičenih je pronađena i određena količina marihuane, kao i pištolj sa 50 metaka.

 

(Glas javnosti/Telegraf)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR