Glas Javnosti

UHAPŠENA BRAĆA PANIĆ! Sa aerodroma pravo u CZ

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bili su u bekstvu od početka februara!

Braća Panić, Uroš i Miloš, uhapšena su jutros na aerodromu u Beogradu po poternici Višeg suda u Beogradu, na zahtev nadležnog tužilaštva koje ih istražuje zbog trgovine ljudima, saznaje Republika.

Oni su doleteli iz Crne Gore i odmah sprovedeni u Centralni zatvor.
Podsetimo, braća Panić su bila u bekstvu od početka februara, nakon što je policija otkrila da su podvodili devojke u stanovima u Beogradu. Pobegli su tokom pretresa stanova i od tada su bili nedostupni srpskoj policiji. Istražni organi su izgubili svaki trag 8. februara ove godine, kada je otkriven njihov prljavi biznis u više lokacija u centru Beograda.

Iako su se prvobitno teretili za posredovanje u prostituciji, ubrzo je pokrenuta i istraga zbog trgovine ljudima protiv braće Panić, kao i finansijska istraga zbog sumnje da su od podvođenja devojaka zaradili ogromne sume novca.


Prema naredbi o sprovođenju istrage, osumnjičeni su od neutvrđenog dana do 16. oktobra 2023. godine, po prethodnom dogovoru, dovođenjem u zabludu vrbovali oštećenu u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije.

Podsećamo, nedavno je i pokrenuta finansijska istraga protiv braće Miloša i Uroša Panića, koji su osumnjičeni za trgovinu ljudima i posredovanje u prostituciji. Prema informacijama, ovo je rezultat naredbe o sprovođenju istrage za krivična dela Trgovina ljudima i Posredovanje u vršenju prostitucije, u kojima se terete braća Panić, Ivan Z, Vuk Stanković, Sonja L. i David L.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR