Glas Javnosti

UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE KOLIMA UBIO DETE (14) KOD SOMBORA! Pošto je pokosio dečaka na biciklu dodao gas i POBEGAO pa se predao

Hronika
Autor: Glas javnosti/Telegraf/Blic

Vozač automobila smrti koji je kod Sombora kolima pokosio udario D. M. (14) koje je stradalo na licu mesta, pronađen je i uhapšen na izlazu iz Sombora prema Bezdanu.

Prema rečima očevidaca, policija je prvo pronašla automobil, a nedugo zatim, identifikovan je, a potom i uhapšen vozač.

Radi se o meštaninu Bezdana starom 22 godine, ali za sada nije poznato da li je bio pod dejstvom alkohola ili neke supstance.

Istraga je u toku, a policija je izvršila uviđaj na licu mesta. Prema prvim informacijama za volanom automobila bio je A.G. dok je stradali dečak bio na biciklu.

Nesreća se dogodila oko 17 časova, u Ulici Bezdanski put, kada je dečaka udario automobil, čiji je vozač potom pobegao sa lica mesta.

Dečak je sa teškim povredama prevezen u bolnicu gde je, uprkos naporima lekara, nešto posle 18 časova preminuo.

Ppronađen je potencijalno sumnjiv automobil "fiat panda" i uzet DNK na analizu.

Operativnim radom na terenu, policija je došla do saznanja da je automobilom najverovatnije upravljao  A. G. iz Bezdana, za kojim je raspisana poternica.

On se večeras sam pojavio u policijskoj stanici, gde je dao izjavu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Пролазник u 16.01.2023 10:08:06 h
     0 
17 х , значи потпун мрак на улицама. Претходних година сам радио у Војводини и био изненађен колико малолетних особа вози бицикле без светала и било каквог флуоресцентно обележја. Такође много њих вози скејтове ноћу по средини пута као и тротинете. Нажалост сам баш пре неку ноћ о томе говорио деци јер код нас по мраку сулудо возе тротинете и бицикле. Реакција државе 0.