Glas Javnosti

UHAPŠEN UBICA SRBINA U KAMBODŽI: Kamere snimile BRUTALNU likvidaciju! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Zbog ubistva Srbina Strahinje Dačkovića (37) ispred luksuznog stambenog bloka u Kambodži uhapšen je britanski plaćeni ubica pseudonim "Betmen".

Kako javljaju britanski mediji, Džejms Spejder (31) priveden je juče u Pnom Penu, a nadzorne kamere s lica mesta zabeležile su brutalnu likvidaciju Srbina.



Kako se na snimku vidi, Dačkoviću je prišao beli automobil "leksus" prethodno parkiran ispred stambenog bloka, ubica je otvorio vrata pa ga upucao iz neposredne blizine. Dačković je pao na beton, gde je ubrzo preminuo a ubica je pobegao.

Policija je objavila i fotografije osumnjičenog Betmena koji ima tetovažu pauka na ruci, a nisu sigurni u njegov pravi identitet, jer je imao niz identiteta koje je mogao da koristi da ostane anoniman, uključujući Džozefa Svarta, Džejsona Vernacu, Alana Bredlija Vilsona i Džejmsa Spejdera.

U gradskim kriminalnim krugovima poznat kao "Betmen" zbog svojih tetovaža i tamne odeće.

Ubijeni Srbin, rodom je Brusa na jugu Srbije, ali u Kambodži je živeo najmanje osam godina. Nejasno je zašto je ubijen, iako se na fotografijama sa njegovih naloga na društvenim mrežama vidi kako Dačković pozira sa pištoljima ili pokazuje velike gomile novca.

U istrazi ubistva su ispitani očevici, ali i Dačkovićeva supruga. Očevici su rekli da su videli Srbina kako stoji na ulazu u zgradu sam, a u jednom trenutku mu je prišao automobil, beli "leksus", iz kog su ispaljena tri hica. Jezivu scenu ubistva videla je Dačkovićeva supruga, koja je, čuvši hice i gungulu izašla napolje.

Inače, na društvenim mrežama Strahinja se hvalio lukzuznim životom, a gotovo svaka fotografija bila je sa novcem, pištoljima, puškama ili tompusima,a na jednoj pozira sa više od 5.000 evra u kešu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR