Glas Javnosti

UHAPŠEN SA 12 KG KOKAINA U BEOGRADU: Divljak u isto vreme radio kao diler i konobar (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija je u četvrtak u Beogradu uhapsila Miloša Ž. (31) i Nikolu M. (39), kod kojih je nađeno oko 12 kilograma kokaina.

Uhapšeni su prilikom primopredaje droge, a iz Ureuženja građana Sveti Sava navode da je Miloš Ž., koga u gradu znaju po nadimku Divljak, dobro poznat u Lazarevcu kao jedan od glavnih dilera kokaina.

Miloš Ž. (31), zvani Divljak, u posledbnjih godinu dana je jedan od aktivnijih narko-dilera u Lazarevcu. Više godina je radio kao konobar u Lazarevačkim lokalima iz kojih je istovremeno prodavao kokain - napisali su na svojoj Fejsbuk stranici iz Udruženja građana Sveti Sava, koje je postalo poznato pre nekoliko godina kada su javno objavljivali fotografije i podatke o kriminalcima koji prodaju drogu u Lazarevcu.



Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni Miloš M. je po pozivu Nikole M. došao na zakazano mesto i u "golfu" povezao drogu.

Miloš M. je, kako se sumnja, već uzeo novac za određenu količinu kokaina kada mu je prišla policija. U njegovom automobilu nađeno je još droge, saznajemo iz istrage.

Kokain je bio u paketima na kojima je na latinskom pisalo "Alea iacta est", odnosno rečenica koju je izgovorio Julije Cezar - "Kocka je bačena".




Posle hapšenja, i Milošu M. i Nikoli M. određeno je zadržavanje do 48 sati, a inače su već neko vreme bili pod prismotrom policije.

Njih dvojica će danas biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR