Glas Javnosti

UHAPŠEN RAZBOJNIK SA ZVEZDARE: Oborio starca zemlju i oteo mu 245.000 dinara!

Hronika
Autor: Glas javnosti

B. M. (36) uhapšen je neposredno nakon što je, kako se sumnja, na ulici na Zvezdari presreo šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i oteo mu 245.000 dinara.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. M. (36) , a ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i njegovu porodicu i zahvalio im se što su imali poverenja u svoju policiju i čestitao operativcima Policijske uprave za grad Beograd i Policijske stanice Zvezdara na izuzetnoj brzini i efikasnosti kojom je rasvetljeno i ovo krivično delo.

„U Beogradu ne može da bude dobrih i loših delova grada. Svaka ulica mora da bude bezbedna, nijedan građanin Beograda i Srbije ne može da bude bez zaštite i ne može da bude predmet izvršenja krivičnih dela, a da se krivična dela ne rasvetle. U Beogradu nema dobrih i loših delova, svi Beograđani zaslužuju da budu podjednako čuvani, podjednako bezbedni i da mogu da žive normalno sa svojom decom i porodicama“, rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

 

Uhapšeni B. M. se tereti da je juče oko 14.20 časova u Ulici Petra Kolendića u Beogradu oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca oborio na zemlju, pa iz džepa njegove jakne uzeo veću sumu novca i pobegao

Na osnovu snimaka koji su se pojavili i na društvenim mrežama, policija je ubrzo identifikovala i uhapsila osumnjičenog

Pretresom stana u kojem je boravio osumnjičeni pronađeno je 1.200 evra koje je, kako se sumnja, otetim novcem prethodno kupio u jednoj menjačnici. Kod B. M. je pronađen i paketić sa praškastom materijom za koju se sumnja da je heroin

Policija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, nastavlja rad na ovom slučaju

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR