Glas Javnosti

UHAPŠEN OTAC MONSTRUM IZ MIRIJEVA: Ćerku (8) godinama držao zatočenu kao ROBA u stanu! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Uroš Pašajlić (38), za kojim je MUP raspisao poteru zbog sumnje da je godinama držao ćerku (8) zatočenu u stanu, u kadi, u Mirijevu, uhapšen je danas.

"Po nalogu dežurnog zamenika tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u saradnji sa Policijskom upravom za Grad Beograd pronađen je, lišen slobode i zadržan u trajanju od 48 časova osumnjičeni U.P.", saopštilo je tužilaštvo.

Za Urošem Pašajlićem potraga je bila raspisana u petak, kada su dve policajke provalile u stan i zatekle devojčicu u teškom stanju.

"Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo isti se sumnjiči da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici iz čl. 194 KZ i krivično delo Protivpravno lišenje slobode iz čl. 132 KZ na štetu nevenčane supruge, kao i da je izvršio krivično delo Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica iz čl. 193 KZ i Kršenje porodičnih obaveza iz čl. 196 KZ u odnosu na dete", dodaje se u saopštenju.


U roku od 48 časova osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će se preduzeti sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Nakon saslušanja tužilaštvo će obavestiti javnost o daljem toku postupka.Uroš Pašajlić je bio je u zatvoru 2015. godine zbog Nasilja u porodici.

Podsetimo, devojčica nikada nije bila kod lekara, niti je izašla napolje.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR