Glas Javnosti

Uhapšen muškarac koji je ``našao bebu`` u dvorištu kuće: Došao u Dom zdravlja i rekao da ne zna čije je novorođenče

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pripadnici policije u Bogatiću su, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, uhapsili D. T. (49) iz okoline Bogatića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo promena porodičnog stanja, saopštila je Policijska uprava u Šapcu.

On se sumnjiči da je novorođenče svoje supruge doneo u Dom zdravlja u Bogatiću rekavši da ne zna čije je i ko ga je ostavio u njihovom domaćinstvu. Domaćin, u čijem je dvorištu ostavljeno dete primetio je zamotuljak u ćebencetu i odmah ga odneo do Doma zdralja u obližnjem Bogatiću, kako je prvobitno rekao osumnjičeni.

Inspektori policijske stanice u Bogatiću su brzo povezali saznanja i pritisnuta neoborivim dokazima. D.T. je priznao da je njegova žena rodila dečaka kojeg je on sa pričom kako je bebu slučajno pronašao pored traktora u svom dvorištu, odneo u Dom zdravlja u .Bogatiću

Osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Policija će, po nalogu tužilaštva, protiv D. T. (46), njegove supruge i majke novorođenčeta, podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo kršenje porodičnih obaveza.

(Izvor: N1)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR