Glas Javnosti

UHAPŠEN MASER IZ BATAJNICE ZBOG NADRILEKARSTVA: Lažno se predstavljao kao PLASTIČNI HIRURG!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Maser iz Batajnice, Sava Knežević (23) koji se lažno predstavljao kao plastični hirurg i njegova majka Danijela (49), cvećarka uhapšeni su jutros zbog nadrilekarstva.

U "divljoj" ordinaciju u samom centru Beograda, na Terazijama, u improvizovanoj operacionoj sali napravljenoj na zastakljenoj terasi Sava je uz asistenciju majke, cvećarke Nele, 'operisao'  devojke i muškarce.

Mediji su preneli da je prema navodima "žrtava" on svoje pacijente operisao bez diplome lekara i hirurga i to u prostorijama koje nisu ispunjavale uslove kakvi postoje na klinikama.

 

- Meni je Sava upropastio lice i stomak! Vadio mi je sopstvenu mast iz stomaka da bi koristio kao filer za lice. Stomak mi je od tad neravan, a lice mi se upalilo i zagnojilo toliko jako da sam morala hitno biti operisana u ful narkozi. Slala sam mu slike i sve da vidi šta je uradio. On je tvrdio da je to "jutarnji otok" i da će proći. Sada imam ožiljke na licu od njega - napisala je jedna od žena na Instagramu.

 Prema pisanju medija, kod nekih žena, nakon operacije usledile su brojne komplikacije a kod nekih su čak otpadale usne i bradavice.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nadrilekarstvo Srbije ? (@skup_dokaza_o_nadrilekarstvu)

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR