Glas Javnosti

UHAPŠEN MALOLETNIK (16) OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ĐORĐA: Svađa u parku bila KOBNA, određen mu pritvor!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dvojica maloletnika koji se sumnjiče za prebijanje Đorđa Mijatovića, rođenog brata ministra u Vladi Bosne i Hercegovine Vojina Mijatovića u parku na Voždovcu identifikovana su, a jedan od osumnjičenih (16) je uhapšen.

Osumnjičenom maloletniku na teret se stavlja teško ubistvo i on će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje.

Maloletnici se sumnjiče da su Mijatoviću koji je nekoliko sati kasnije preminuo, zadali nekoliko udaraca u glavu.

Za drugim osumnjičenim se intenzivno traga. On je uhapšen nekoliko sati kasnije. 


Više javno tužilaštvo u Beogradu posle saslušanja maloletnika osumnjičenog za teško ubistvo Đorđa Mijatovića predložilo je da tinejdžeru bude određen pritvor.

Pritvor je predložen da ne bi uticao na svedoke koji će tokom istrage biti saslušani, zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo, kaoi zbog uznemirenja javnosti, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.



Sudija za maloletnike Višeg suda u Beogradu odredila je pritvor do 30 dana maloletniku F. B. (16) koji se sumnjiči za teško ubistvo Đorđa Mijatovića.

Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Drugi maloletnik osumnjičen za ubistvo takođe se predao danas.

Obojica se sumnjiče za krivično delo teško ubistvo.

Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR